kuka-blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nečakaný záver El Clasica

Hala Madrid
Real Madrid to dokázal. Vyhral 2:1 a získal Super Pohár. Pred zápasom nikto Realu neveril.. Nikto mu nedával nádej,pretože prvý zápas na pôde súpera prehrali 3:2. No druhý zápas rozhodol. Super Pohár poputuje do Madridu.

Začiatok zápasu prebiehal volnejšie. Ani jeden tým nechcel urobiť chybu. Už v 7. minúte Gonzalo Higuaín vystrelil na bránu, no však len do Valdésa. V 11. minúte urobil Mascherano chybu ktorú potrestal Higuaín a tak sa Real dostal do vedenia. V nasledujúcich minútach získal Real značnú prevahu nad Barcou a takmer nič jej nedovoľoval. V 19. minúte spravil chybu druhý stoper Barcelony a Ronaldo premenil čistú šancu. V 28. minúte sa na Valdésa rútil sám Ronaldo . V tom ho Adriano surovo zoťal ,začo obdržal červenú kartu. Hráči Barcelony boli z toho úplne mimo no po niekoľkých minútach už nebolo ani poznať že hrajú 10.V 45. minúte dostal Real Madrid gol po faule Xabiho Alonsa. Do druhého polčasu Real nenastúpil vo svojej koži.Ako keby prestal hrať a Barcelona mala zrazu viac šancí.. bolo len otázkou času kedy vyrovnajú, no našťastie sa tak nestalo.Real zvýťazil a získal Super Pohár. HALA MADRID!!!

šport | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014